Janita

Voor mij was op jonge leeftijd al duidelijk wat ik later zou gaan doen, er zijn voor de ouderen in de samenleving of werken met cijfers. Ik heb toen de keuze gemaakt om richting de cijfers te gaan en om te starten met de opleiding HBO Bedrijfseconomie. Na afronding van die opleiding heb ik 19 jaar op een accountantskantoor gewerkt. 

Echter, het er willen zijn voor mensen die het nodig hebben, hen te helpen, te verzorgen en te vermaken is in me blijven zitten. Na een gesprek met Anneke ben ik in januari 2020 één dag in De Molenhof komen werken. Vanaf dat moment werd het duidelijk, ik ging de switch maken en sindsdien ben ik begeleidster in de Molenhof.

Mijn werk als begeleidster in De Molenhof doe ik met veel liefde en plezier. Dat mensen aan het eind van de dag naar huis gaan en een fijne dag hebben gehad, daar doe ik het voor. Ik wil me verder ontwikkelen in deze functie en start daarom dit jaar met de opleiding Dagbestedings- en Welzijnscoach.  

Tot slot zal ik nog een korte beschrijving van mezelf geven. Ik ben geboren en getogen in het oosten van het land en in 2002 getrouwd. Mijn man komt uit Werkendam en we hebben besloten hier te gaan wonen. Ik ben trotse moeder van 2 zonen en we wonen inmiddels in Sleeuwijk. In mijn vrije tijd ben ik veel creatief bezig, lekker buiten in de tuin aan het werk en wandel ik graag een eind met onze hond. Stilzitten zit niet in me, ik wil graag bezig zijn.