Ons team

De Molenhof beschikt over een team professionele krachten. Dit team is verdeeld in team welzijn en team zorg. Tijdens de openingsuren zijn er altijd professionele krachten van beide disciplines aanwezig, waardoor er direct passende zorg ingezet kan worden. Naast professionele krachten wordt het team van De Molenhof ondersteund door een groep, betrokken vrijwilligers en jaarlijks een aantal stagiaires.

De algemene leiding is in handen eigenaar en oprichtster van De Molenhof, Anneke Schuring.

Vacatures en stageplaatsen

Vacature(s)

Momenteel zijn er geen vacatures.

Maar wie denkt de perfecte aanvulling in ons team te zijn mag natuurlijk solliciteren. Als wij daar hetzelfde over denken bewaren wij uw/jou CV en sollicitatie tot er wel iemand nodig is in ons team.

Vrijwilligers

Vind je het leuk om jouw talent(en) in te zetten en heb je interesse om als vrijwilliger te helpen bij de activiteiten of uitstapjes? Of wil je met je eigen auto cliënten vervoeren naar en van de dagbesteding? (Uiteraard tegen onkostenvergoeding). Neem dan gerust contact met ons op, vrijwilligers zijn altijd welkom. Wij horen graag van je!

Stageplekken

Dagbesteding De Molenhof is een SBB geaccrediteerd erkend leerbedrijf.

Wij hebben gedurende het jaar ruimte voor stagiaires. Het aantal stagiaires is afhankelijk van de duur, overlap en de intensiteit van de verschillende stages. Stagemogelijkheden worden geboden voor opleidingen op de gebieden van Social Work, activiteitenbegeleiding, creatieve therapie, begeleider maatschappelijke zorg en Zorg (MBO en HBO). Voor stagiaires met een zorgopleiding willen wij benadrukken dat stages binnen De Molenhof hoofdzakelijk gericht zijn op het begeleidend aspect en minder is gericht op somatische zorg.

Daarnaast is het mogelijk om een maatschappelijke- of snuffelstage bij De Molenhof te lopen.

Stageprofiel

  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep(en)
  • Je kan samenwerken in een team en zelfstandig werken
  • Je staat open om te leren en om feedback te ontvangen
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw leerproces

Overweeg je om contact met Dagbesteding De Molenhof op te nemen voor een stage. Mail dan je CV en motivatiebrief naar Anneke Schuring, anneke@molenhofwerkendam.nl